43 posto glasača točno prognoziralo da će Ngannou nokautirati Overeema

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2017 09:51h Autor:

Francis Ngannou UFC 21

Anketa, koju smo postavili početkom prošlog tjedna, a u kojoj smo vas molili da prognozirate ishod dvoboja Overeem vs. Ngannou na UFC-u 218, je sakupila više od 1500 glasova. I možemo reći da smo rijetko kada imali izjednačenije rezultate nego ovaj put.

Na koncu je od četiri ponuđena odgovora najviše dobio onaj da će “Overeem slaviti prekidom”. Za tu je opciju glasalo čak 45 posto posjetitelja Fight Sitea. Danas to znamo, to se pokazalo pogrešnim jer se Nizozemac, na žaljenje njegovih fanova, našao ovaj put na drugoj strani nokauta.

Drugi najpopularniji odgovor, onaj da će Francis Ngannou slaviti prekidom, je sakupio 43 posto glasova. Što znači da je 43 posto posjetitelja Fight Sitea ispravno prognoziralo ovaj sjajan teškaški dvoboj koji je donio sljedećeg izazivača Stipi Miočiću.

12 posto glasova je otišlo na odgovor “Overeem slavi odlukom”, a tek 1 posto glasača je odabralo opciju “Francis Ngannou slavi odlukom”.

Zbrojeno, 57 posto glasača je tipovalo na Overeema, a 43 na Ngannoua. Na kraju je francusko-kamerunski teškaš odnio laku pobjedu i približio se na korak do trona svjetskog MMA-ja.

Tko slavi na UFC-u 218?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI