30 posto čitatelja Fight Sitea vjeruje: Miočić će biti UFC prvak!

UFC 09.06.2014 12:16h Autor:

Stipe Miočić

[anketa=155]

Čak 30 posto čitatelja Fight Sitea vjeruje da će Stipe Miočić postati UFC-ov šampion u teškoj kategoriji. Rezultati su to ankete čije smo vam pitanje postavili prije desetak dana nakon još jedne impresivne pobjede američkog Hrvata u elitnoj MMA promociji.

U anketi u kojoj je glasovalo gotovo 1300 ljudi, čak 45 posto smatra da će Miočić svojom kvalitetom stići do izazivačke pozicije, no da neće osvojiti nastup, odnosno da će u tom dvoboju doživjeti poraz. To je ujedno bio i najpopularniji odabir. 25 posto je onih koji vjeruju da je ovo Miočićev maksimum. Stipe je već sada dio elitnih TOP 10 u HW diviziji, a ova četvrtina glasača je uvjerena da više od toga Miočić objektivno niti ne može.

20 posto glasača ipak vjeruje da je Stipe dovoljno kvalitetan da bi se opasao vrijednim pojasem. Kada tome pribrojite 10 posto koji su glasali za opciju "Bit će UFC prvak i postat će MMA legenda", onda dobijete čak 30 posto glasača koji su uvjereni da će Miočić biti UFC prvak. I to je još jedan pokazatelj naklonosti koju su navijači izgradili prema američkom Hrvatu.

Miočić je već sada izgradio odličnu karijeru, a svi se, dakako, nadamo da će ona biti još uspješnija. Tko ne bi volio da je ovih 30 posto najoptimističnijih zaista u pravu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI