20. rođendan UFC-a u Madison Square Gardenu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2013 10:05h Autor:

Madison Square Garden

Dana White prije nekoliko je dana otkrio svoju veliku želju, a radi se o proslavi 20. rođendana UFC-a u legendarnoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku koja prima oko 20 tisuća gledatelja.

Vjerojatno vam je poznato da su MMA borbe još uvijek zakonom zabranjene u New Yorku, to je jedna od rijetkih američkih saveznih država koja još uvijek nije dozvolila mečeve s malim rukavicama, no u posljednje vrijeme pritisak na vlasti sve je veći, a MMA još uvijek nije dozvoljen prvenstveno zbog određenih političkih igri i uloge braće Fertita u kockarskoj industriji.

No, White se nada da bi se kroz nekoliko mjeseci napokon mogla riješiti ta prilično neugodna situacija te da će najbolja svjetska MMA organizacija konačno moći stići i u New York, a trenutno je New Jersey najbliže što mu može prići te će se upravo tamo i održati finale The Ultimate Fightera 17 na kojem će se za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji boriti Jon Jones i Chael Sonnen.

"Imamo datum, imamo i borbe, imamo već sve isplanirano", rekao je Dana White o priredbi koja bi se mogla održati u New Yorku. UFC svoju 20. obljetnicu postojanja obilježava u studenom ove godine. UFC 1 održan je 12. studenog 1993. godine u Denveru.

Hoće li im taj plan uspjeti, zaista je teško prognozirati, no zaista ne možemo ni zamisliti bolji način od proslave 20. rođendana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI