Trening za cijeli život – Basic Training for Life u ATT-u Zagreb!

PromoIZDVOJENA VIJEST 04.01.2019 13:00h Autor:

Training for Life – Marino Bašić u ATT-u Zagreb!

U potrazi ste za idealnim treningom, koji će vas dovesti do vaše idealne forme? Niste zapravo sigurni što je u današnje vrijeme idealna forma? Odnosi li se idealna forma samo na tjelesni izgled ili na razvijenost tjelesnih sposobnosti?
_________________________________________

Sustav treninga Basic Training for Life, koji je kreirao jedan od  naših najpoznatijih kondicijskih trenera – Marino Bašić, dat će vam odgovore na ta pitanja. Glavni cilj Basic Training for Life sustava je dovesti svakog pojedinca do njegove idealne forme. Kako kaže Marino Bašić, idealna forma ne odnosi se samo na tjelesni izgled, već predstavlja spoj tjelesnih i mentalnih sposobnosti, te tjelesnog izgleda. U današnje vrijeme, većina treninga koji i uspijevaju kod pojedinca razvijati tjelesne sposobnosti i dovesti ih do željene razine, često nisu sigurni i održivi sustavi treninga, tj. ne uzmaju u obzir i očuvanje zdravlja pojedinca. Upravo su to stvari koje razlikuju i uzdižu ovaj sustav treninga. Kako je i napisao Marino u knjizi Basic Training for Life – glavni zadatak ovog treninga je očuvanje zdravlja, sprečavanje ozljeda i stvaranje dobrog osjećaja za vrijeme i nakon treninga što značajno pomaže pri održavanju motivacije za trening kod svakog pojedinca.

Dvorana ATT Zagreb je jedna od najopremljenijih dvorana u ovom dijelu Europe

Ovaj sustav treninga pogodan je za svaku životnu dob, te isto tako za napredne i početne vježbače. Iako su zdravlje i sigurnost temelji ovog treninga, to ne znači da je trening lagan. Uz Basic Training for Life, u samo sat vremena treninga, kvalitetno ćete zagrijati cijelo tijelo, razvijati pokretljivost, snagu i izdržljivost. Na taj način, u samo jednom treningu, dobivate sve što je potrebno za kvalitetan napredak i razvoj svih tjelesnih sposobnosti.

U današnje vrijeme, malo je sustava treninga na tržištu koji to omogućuju. Iz tog razloga, Basic Training for Life stekao je veliku popularnost u cijeloj regiji, te se provodi u 40-tak gradova.
Od sada, ovaj sustav treninga provodit će se i u American Top Team dvorani u Zagrebu. Osim što je pogodan za rekreativce, ovaj sustav treninga idealan je i za sportaša, a pogotovo one iz borilačkih vještina jer na učinkovit način podiže cjelokupnu snagu tijela, te kroz svoju održivost skraćuje potragu i potrebu za pronalaženjem novih metoda treninga.

Basic Training for Life možete početi provoditi odmah, bez obzira na dob i trenutno stanje forme. Prijavite se za besplatan trening u American Top Team dvorani gdje ovaj trening osobno provodi Marinov tim trenera iz Basic Gym One dvorane u kojoj je ovaj sustav i nastao!

>> WEB STRANICA ATT ZAGREB
>> MARINOBASIC.COM

__________________________________________________________________

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI