Odabran dobitnik nagradne igre Fight Sitea i FFC-a! Saznajte tko krajem mjeseca putuje u Las Vegas

PromoIZDVOJENA VIJEST 14.05.2019 13:31h Autor:

FFC Fight Dome

Nakon velikog broja prijava zainteresiranih MMA fanova koji su sudjelovali u nagradnoj igri “Fight Site i FFC promocija vas vode u Las Vegas!”, pobjednik je odabran. Saznajte tko će u društvu svoje pratnje otputovati u svjetsku borilačku prijestolnicu.

U ova četiri dana, koliko je trajala nagradna igra, pristigao je velik broj prijava fanova zainteresiranih za ovu izuzetno vrijednu nagradu. No, na kraju je dobitnik samo jedan, a taj sretnik je:

Aljoša Zrnić iz Rijeke

Sretnom dobitniku pripadaju dvije avionske kartesmještaj od 28. svibnja do 1. lipnja u hotelu Rio u vlasništvu Caesars Entertainmenta, kao i ulaznice za “Fight Dome” i FFC 37.

Aljoša će u društvu svoje pratnje uživo prisustvovati svim borbama, a tijekom FFC priredbe imat će priliku upoznati FFC ambasadora, slavnog “cutmana” “Stitcha” Durana, kao i bivšeg UFC prvaka, a danas FFC-ovog TV komentatora Franka Mira.

Trideset i sedmo izdanje Final Fight Championshipa donosi vrlo zanimljive borbe, a najzanimljivija je sigurno ona hrvatskog MMA poluteškaša Ivana Erslana, koji će ovom prilikom nastupiti u “main eventu”.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI