2. veljače u Ljubljani se održava UAEJJF: Slovenia National Pro jiu-jitsu Champioship

PromoIZDVOJENA VIJEST 23.01.2019 14:00h Autor:

Ilustracija

2. veljače u Ljubljani (Policijska akademija Ljubljana) će se održati snažan jiu-jitsu turnir “Slovenia National Pro jiu-jitsu Championship”. Radi se o eventu u organizaciji UAEJJF-a, a natjecanja će se ovaj put održavati u kimonu (GI).

Turnir je potpuno otvoren. To znači da se mogu prijaviti BJJ majstori iz bilo koje zemlje, a da će se natjecanja održavati u muškoj i ženskoj konkurenciji, odnosno u svim dobnim i težinskim skupinama. Ovo prvenstvo je dio “UAEJJF World Ranking serije turnira”, ali i kvalifikacijsko natjecanje za “Abu Dhabi World Professional Jiu-jitsu Qualifying series”.

Pobjednici će osvojiti 100 bodova, a prijave su otvorene sve do 29. siječnja. No, ukoliko se registrirate do kraja današnjeg dana (23. siječanj) dobivate 5 eura popusta na kotizacijsku sumu! Stoga svi zainteresirani natecatelji moraju požuriti ukoliko žele biti dio “Otvorenog prvenstva Slovenije u organizaciji UAEJJF-a. Inače, UAEJJF je partnerska federacija Ju-jitsu Zveze Slovenije i Hrvatskog ju-jitsu saveza.

Sve ostale informacije o ovom snažnom jiu-jitsu turniru možete pročitati na SLUŽBENIM STRANICAMA UAEJJF-a i na Facebook stranici natjecanja.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI