Zoila Frausto vraća se MMA borbama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.07.2015 20:43h Autor:

Zoila Frausto

Nakon dvije godine u mirovini, MMA borbama se vraća svojevremeno ponajbolja borkinja svijeta, Zoila Frausto. Ona je potpisala za odličnu američku regionalnu organizaciju, RFA, koja je najčešći inkubator za regrutaciju UFC boraca.

31-godišnja "Warrior Princess" jedna je od najuspješnijih natjecateljica u povijesti ženske MMA muha divizije, no naslov Bellator prvakinje osvojila je u slamka diviziji i to 2010. godine. Tad je savladala legendarnu Megumi Fujii, koja je u tu borbu ušla sa skorom 22-0. Nakon te borbe, u Bellatoru je ostvarila još dvije pobjede te poraz od Jessice Eye. Te sve tri borbe odradila je u muha kategoriji.

Nakon toga odlazi u Invictu, no nakon još dva poraza, povlači se iz sporta uz skor 12-4. U karijeri ima već spomenutu pobjedu nad Fujii, no slavila je i nad Jessicom Penne, Jessicom Aguilar i Rosi Sexton. 

U RFA će nastupati u slamka kategoriji, a ukoliko se tamo predstavi u izdanjima iz svojim najboljih dana, ne bi trebao čuditi niti poziv UFC-a. UFC uvijek ima mjesta za odlične borkinje, a ako pored toga i izgledaju atraktivno kao Zoila, vrata su im široko otvorena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI