Zloglasni ‘Toquinho’ isprebijan u prvoj minuti borbe za privremeni pojas (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.03.2018 07:44h Autor:

Palhares vs Khizriev (screenshot)

Neporaženi ruski borac Aliaskhab Khizriev sa stilom je nastavio svoj pobjednički niz. Ovaj sjajni 29-godišnjak sinoć je u Moskvi stigao do svoje desete pobjede i to protiv poznatog imena kao što je Rousimar Palhares.

Khizriev je ovom pobjedom osvojio i privremeni pojas u velter kategoriji Fight Nights Global organizacije, a za to mu je trebalo točno 58 sekundi. Napomenimo i kako Brazilac ‘Toquinho’ u ovome dvoboju zapravo nije ni mogao doći do pojasa jer se večer ranije pojavio na vaganju s viškom kilograma.

Što se tiče samog meča, on je bio kratak, ali sadržajan. Ruski je borac odmah na samom startu dvoboja ‘high kickom’ zahvatio Palharesa i potom nastavio ‘ground and poundom’ tražiti prekid borbe, no Brazilac je nekako preživio početni nalet i zatim počeo hvatati svoj prepoznatljivi ‘heel hook’. Khizriev je ipak uspijevao dobro izbjegavati te zamke i potom ponovno stići u poziciju iz koje je počeo sipati udarce sve do trenutka kada je sudac odlučio prekinuti meč.

Bio je to deveti poraz u Palharesovoj karijeri, treći otkako je listopadu 2013. protjeran iz UFC-a zbog nesportskog ponašanja u meču s Mikeom Pierceom. Tada je, podsjetimo, ignorirao suca i predugo zadržao ‘heel hook’ na koji je Pierce tapkao čak osam puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI