"Zločesti" Guillard skinut s WSOF-a ovaj petak, Sefo ljut na njega!

Ostale vijesti 07.04.2015 11:16h Autor:

Melvin Guillard

Melvin Guillard je oduvijek bio problematičan borac. Čelnici UFC-a su muku mučili kako disciplinirati tamnoputog borca, a White je često govorio da Guillard zbog svog karaktera nikada neće dostići svoj potencijal.

Sada muku s njim muči novi poslodavac odnosno WSOF i Ray Sefo. Guillard je trebao nastupiti narednog vikenda na WSOF-u 20 protiv Ozzyja Dugulubgova u Connecticutu. No, Sefo ga je povukao jer ovaj nije poslao medicinsku dokumentaciju na vrijeme kao što to propisuje Atletska Komisija. Osim toga, prema tvrdnjama Sefa, Guillard nije želio sudjelovati u PR aktivnostima i nije im se javljao. Sefo tvrdi da je komunikacija s Guillardom izuzetno teška pa gotovo i nemoguća…

"Njegov menadžer ga može savjetovati, može mu reći što mora raditi. Na kraju dana, on je profesionalni borac. Mora proći liječnički pregled, mora odraditi PR. To je u njegovom ugovoru. To su obveze prema organizaciji. Njegov neprofesionalizam se nastavlja. Nije mi ostavio mjesta, nego da ga maknem s popisa borbi", rekao je Sefo.

To je jedna verzija priče. Drugu priča sam borac.

"Smiješno je kako se ne javljaju na telefon kada ja trebam njih, a kada oni trebaju mene, onda me zovu i forsiraju. Mnogo stvari u ovoj kompaniji ne valja, a ja sam tip osobe koja ne želi šutiti. Moj cilj je ionako vratiti se jedan dan u UFC", rekao je prošlog tjedna borac uz dodatak da će "u meču dati sve od sebe".

Sada je jasno da meča neće biti. Hoće li uopće više nastupti za WSOF, za sada nije poznato…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI