Zlatko Mahič: Ovo je bio najbolji WFC do sada, Trušček je najbolji borac iz HR

Ostale vijesti 19.12.2011 11:20h Autor:

Alistair Overeem i Zlatko Mahič

Promotor i vlasnik WFC-a, Zlatko Mahič, bio je itekako zadovoljan nakon jučerašnje, 15., priredbe u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Objektivno govoreći, ima zašto i biti. Odlična organizacija, sjajna produkcija i što je najbitnije, vrhunski mečevi. Kada vam više od tri sata programa proleti u trenu, onda znate da ste pratili nešto kvalitetno i zanimljivo.

Posebno impresioniran, Mahič je bio s hrvatskim šampionom Ivicom Truščekom.

“To je najbolji hrvatski borac. Dobio je bonus večeri za najbolju borbu i za najboljeg borca. Ma sve. Odradio je sjajan meč, a on je odlična osoba”, izjavio je za Fight Site nakon priredbe Mahič.

“Sve u svemu sam zadovoljan. Dvorana je bila popunjena, bilo je dobro. Publika je bila odlična, produkcija jako dobra. Sve je išlo jako glatko”, objašnjava “slovenski Dana White” i dodaje.

“Vjerujem da je ovo bio do sada najbolji WFC. I prije su naši turniri bili odlični, no ovaj je bio za dlaku bolji.”

Može li ipak još bolje?

“Može još mnogo bolje. Ima tu prostora za napredak. Htio bih dovesti još jače borce i organizirati još bolju produkciju. No, sve to košta. Za ove prostore, ovo je stvarno vrh.”

Mahič je posebno zadovoljan jer nema favoriziranja domaćih boraca…

“To tu ne postoji. Publika voli prave borce. Fabijan je nezasluženo pobijedio, a cijela ga je ga je dvorana izviždala. Nije bitno od kuda dolaziš, koje si boje, svi su za tebe, ako si pravi. Bitno je da daš sve od sebe. Kada je Ukrajinac pobijedio Želvu, svi su mu pljeskali.”

Prema Mahičevim riječima, upravo je to razlog što će Kongoanac, Ndombi dobiti novu priliku da osveti nezasluženi poraz.

Za sada se još uvijek ne zna kada će WFC organizirati svoj 16. turnir, no vjerojatno će se raditi o travnju ili svibnju iduće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI