Želite li pogledati Bellator uživo? Sljedećeg srpnja je dobra prilika

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 11:52h Autor:

Bellator logo

Ukoliko želite osobno otići na jednu Bellatorovu priredbu, otvara vam se sjajna prilika u srpnju sljedeće godine. Predsjednik ove ugledne organizacije Scott Coker je nakon uspješnog eventa proteklog vikenda u Firenci najavio dolazak i u talijansku prijestolnicu Rim 7. srpnja 2018. godine.

“Nakon naših uspješnih evenata u Torinu i Firenci, u protekle dvije godine, znali smo da je vrijeme za organiziranje priredbe i u Rimu, gradu koji je utabao stazu u povijesti borilačkih sportova. Talijanski fanovi su pokazali strast za ovim sportom i stvarno se veselimo organizirati snažan popis borbi u Rimu sljedeće godine 7. srpnja”, rekao je Scott Coker nakon Bellatora 190.

Podsjećamo kako je Bellator proteklog vikenda i Firenci održao uspješnu priredbu u čijem je “main eventu” bivši UFC-ovac Alessio Sakara za samo 44 sekunde poražen od Rafaela Carvalha u dvoboju koji je odlučivao o prvaku promocije u srednjoj kategoriji.

Narednog vikenda nam slijedi nastavak Bellatorove europske turneje kada promocija gostuje u engleskom Newcastleu gdje će se održati Bellator 191. Priredbu predvodi bivša UFC-ova zvijezda Michael McDonald.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI