Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zelg uskoro okuplja 20 odabranih boraca | Fight Site

Zelg uskoro okuplja 20 odabranih boraca

Ostale vijesti 25.10.2011 18:37h Autor:

Zelg Galešić

Iz Istre nam stižu najave o vrlo zanimljivom projektu koji pokreće InCage, odnosno Zelg Galešić. Poznati hrvatski MMA borac planira uskoro okupiti 20 boraca kojima će omogućiti da iskuse kako je to živjeti 24 sata na dan kao profesionalni borac.

Cijeli projekt zasad je još uvijek u početnoj fazi, pa zbog toga nije poznato previše detalja. No, iz Galižane najavljuju kako im je cilj okupiti ne samo borce iz Hrvatske, već i iz susjednih zemalja bez obzira bavili se borilačkim sportom dosad profesionalno ili samo amaterski.

U realizaciju projekta bi se trebalo uključiti još nekoliko poznatih hrvatskih boraca, ali i trenera.

“20 odabranih boraca dobit će pogled na život pravih profesionalaca. Od načina na koji oni treniraju, kako se hrane, kako se psihički i fizički pripremaju za borbe, kako se kreira strategija za meč, analizira protivnik… Upoznat će cjelokupni ciklus koji je neophodan kako bi se stvarali vrhunski rezultati”, rekao nam je Zelgov partner Denny Moscarda.

Radi se o vrlo zanimljivom projektu, a uskoro će biti poznate i detaljnije informacije, kao i način na koji će se borci moći prijaviti za sudjelovanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI