Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zelg, još uvijek nije vrijeme za odlazak! | Fight Site

Zelg, još uvijek nije vrijeme za odlazak!

Ostale vijesti 03.10.2011 08:34h Autor:

Zelg Galešić

Stotine, pa čak i tisuće poruka stigle su na adresu Zelga Galešića nakon što je prije dva tjedna poražen od Aleksandra Shlemenka na startu Bellatorovog Grand Prixa. Radilo se o porukama podrške i odavanju priznanja njegovih borilačkih i ljudskih kvaliteta.

Zelg je poručio da se oprašta od aktivnog sporta, a nakon te teške izjave nije se više pojavljivao u javnosti. Iako je i u prošlosti bilo teških poraza (Jacare, Sakuraba…), ovo je prvi put da je Benkei zabarikadirao i da u privatnosti svog doma mozga o tome kako dalje.

Je li se usijana glava ohladila i odlučila  dati svojoj karijeri još jednu priliku ili je Galešić ostao pri tome da je dvoboj u Hollywoodu bio njegov posljednji u karijeri? Na ovo pitanje još uvijek ne znamo točan odgovor. Znamo da je javnost na strani ostanka.

U našoj anketi u kojoj smo posjetitelje Fight Sitea pitali “Treba li se Zelg povući nakon poraza od Shlemenka?” čak 65 posto glasača odgovorilo je s NE. 18 posto se ne zamara karijerom jednog od najboljih naših MMA boraca i odgovorili su sa “Sasvim mi je svejedno”, dok 17 posto smatra da bi Zelg ipak trebao oprostiti.

I ovi rezultati zorno govore u prilog tome da još uvijek nije došlo vrijeme za konačno vješanje rukavica o klin. Galešić ima samo 32 godine i najbolje borilačko razdoblje je tek ispred njega. S nekim promjenama i poboljšanjima, Benkei bi ponovno mogao biti svjetska sila u srednjoj kategoriji kao što je to bio prije nekoliko godina!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI