Zaručnik Mieshe Tate postao dio Bellatora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.08.2018 14:38h Autor:

Miesha Tate i Johnny Nunez

Novo ime na Bellator 205 eventu, koji se održava idućeg mjeseca, je Johnny Nunez, bivši dvostruki sudionik Ultimate Fightera, u posljednje vrijeme puno poznatiji kao zaručnik Mieshe Tate.

32-godišnji Nunez u profesionalnoj MMA karijeri ima skor od šest pobjeda i jednog poraza, a posljednju je profesionalnu borbu odradio još 2015. godine. Nakon toga je imao dva sudjelovanja u Ultimate Fighteru, i to oba izuzetno neuspješna. Prvobitno je sudjelovao u 22. sezoni, gdje je poražen od Ryana Halla, da bi bio vraćen u show od strane trenera Uriaha Fabera, gdje onda doživljava poraz i od Davida Teymura. Novu priliku dobiva u 25. sezoni, no i tamo odmah gubi od Jamesa Krausea. Sa skorom 0-3, Nunez je uvjerljivo najlošiji borac unutar Ultimate Fightera, zapravo unutar svih natjecanja ikad održava u TUF dvorani.

Kroz Bellator će dobiti priliku ipak nešto napraviti od svoje karijere i to prvobitno preko uvodnog programa Bellator 205 eventa, koji se održava 21. rujna, a predvode ga John Teixeira i A.J. McKee. Nunez će se tamo boriti protiv Josha Wicka, 23-godišnjeg borca skora 9-3, kojem će to također biti debi u Bellatoru.

Nunez, inače odličan hrvač koji je postizao sjajne rezultate u mladosti, je inače u vezi s bivšom MMA superzvijezdom Mieshom Tate, a nedavno su postali roditelji djevojčice.

La Familia ☺️

A post shared by Miesha Tate (@mieshatate) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI