Zanimljivo na vaganju za Invictu: Dvije borkinje preteške, Kaufman dobila srce na dar (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.05.2018 12:46h Autor:

Screenshot

Noćas po hrvatskom vremenu nas očekuje nova priredba u režiji elitne svjetske MMA promocije – Invicta FC. Upravo na ovom eventu (Invicta 29) je trebala debitirati i naša Adriana Vuković, ali problemi s vizom za SAD-u su prolongirali njezin prvi nastup za Invictu. Talentirana štićenica Firasa Zahabija bi tako trebala ostvariti svoj profesionalni debi u lipnju.

Noćašnju priredbu, koja se održava u Scottish Rite Temple centuru u Kansas Cityju će predvoditi Sarah Kaufman i Katharina Lehner, a ulog je titula u bantam kategoriji.

S obzirom na pad čak dvije borkinje na službenoj vagi, može se reći kako organizatori i nisu imali pretjerano mirnu službenu vagu.

Bianca Daimoni, koja nastupa u sunaslovnoj borbi protiv Pannie Kianzad, je bila preteška gotovo dva kilograma, dok je Barbara Acioly premašila vagu za tek nekoliko deka. Ipak obje su kažnjene s 25 posto iznosa svog honorara što je ustaljena praksa u ovoj MMA promociji.

Letjele šake na vaganju Invicta FC promocije (VIDEO)

Djevojke u glavnoj borbi večeri, koje se bore za upražnjeni pojas prvakinje u bantam kategoriji, bile točne i ispod gornje dozvoljene granice. Lehner je stala na vagu “točna u gram”, dok je Kaufman bila otprilike kilogram lakša.

Zanimljivo, Lehner je Kaufman nakon vaganja, pred kamerama, poklonila veliko srce. A i sama je bila obučena u nešto što se čini kao narodna nošnja. Sve u svemu nesvakidašnji događaj kakav rijetko viđamo na službenim vaganjima za jedan MMA event.

Invicta FC 29:

Sarah Kaufman (133.7) vs. Katharina Lehner (135)
Pannie Kianzad (134.8) vs. Bianca Daimoni (139.6)*
Pearl Gonzalez (123.8) vs. Barbara Acioly (126.3)*
Julia Avila (135.8) vs. Marciea Allen (135.8)
Liz Tracy (125.1) vs. Cheri Muraski (125.6)
Sarah Kleczka (133.8) vs. Lisa Spangler (134.5)
Allison Schmidt (145.1) vs. Macy Chiasson (144.7)
Helen Peralta (115.6) vs. Cheyanne Vlismas (115.7)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI