Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zanimljiv potez: Bellator ponudio ugovor svim prvacima lokalnog Shamrock FC-a | Fight Site

Zanimljiv potez: Bellator ponudio ugovor svim prvacima lokalnog Shamrock FC-a

Ostale vijesti 27.01.2015 10:18h Autor:

Shamrock FC

Scott Coker je povukao novi zanimljiv potez u borbi protiv UFC monopola. Čelnik Bellatora je dogovorio s vodećim ljudima lokalne promocije iz Missourija Shamrock FC-a prelazak njihovih prvaka u redove ugledne promocije. Ovo partnerstvo je svakako zanimljivo za obje strane. Bellator će dobiti nekoliko kvalitetnih boraca, dok će prvaci Shamrock FC- dobiti šansu boriti se na vrhunskom nivou.

Prema onome što se piše u američkim MMA medijima, Bellator se odlučio na ovaj potez jer vrlo brzo planira dovesti svoju priredbu u St. Louis i Kansas City. Svaki Shamrock FC prvak bi za nastup u uvodnim borbama Bellatora trebao dobiti 3000 dolara za nastup i 3000 za pobjedu, dok bi se ta cifra u glavnom dijelu priredbe popela i do 8000+8000. Bonus za sve borce jest i činjenica da Bellator nema ograničenja kada su u pitanju sponzori što je uvijek bitna stavka u budžetu svakog sportaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI