Zadnji dan 2012 – Fight Channel daruje gledatelje vrhunskim borbama!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.12.2012 00:43h Autor:

Fight Channel

Zadnji dan u 2012. godini rezervirajte za Fight Channel! Od ranih jutarnjih sati na "najjačem borilačkom kanalu" možete pratiti vrhunske borilačke evente među kojima se, naravno, ističe borba našeg Mirko Cro Cop Filipovića.

Program na Fight Channelu počinje već u 8.00 sati ujutro i očekuje se više od 10 sati vrhunskih borbi!

Svojim vjernim gledateljima i svim ljubiteljima borilačkih sportova, Fight Channel ovom prigodom besplatno daruje svim gledateljima preko kablovskih platformi gotovo cjelodnevni live program vrhunskih borbi, a gledatelji Max TV PPV-a program mogu gledati po posebnoj cijeni od 50 kuna za sva tri eventa.

Na tradicionalnoj tokijskoj priredbi Inoki Bom-ba-ye, Cro Copu će se u MMA meču suprotstaviti  japanski hrvač Shinichi Suzukawa. Prijenos uživo čitave priredbe uključujući i Filipovićev dvoboj možete pogledati na Fight Channelu, u ponedjeljak, 31. prosinca s početkom u 8 sati ujutro po hrvatskom vremenu. Nadajmo se da će naš borac godinu završiti četvrtom pobjedom u nizu što će biti najbolja najava njegovih borbi u 2013. godini.

Osim Inoki Bom-ba-ye, Japan će 31. prosinca biti domaćin i vrhunskom borilačkom spektaklu za koji se pobrinula najjača svjetska kick boks promocija Glory WS kojoj se pridružio i Dream sa svojim 18. eventom što zbrojeno daje desetak sati vrhunskog borilačkog programa.

Osim Cro Copa, Hrvatska će 31. prosinca imati još jednog predstavnika u Japanu. Naime, Igor Jurković nastupit će na Gloryjevom Grand Slamu gdje će se u osmini finala boriti s Brazilcem Andersonom „Braddockom“ Silvom. Ako prođe u četvrtfinale, tamo će ga najvjerojatnije čekati Turčin Gokhan Saki.

Prijenos uživo sva tri vrhunska događaja možete pogledati na Fight Channelu, stoga posljednji dan u 2012. rezervirajte samo za FC. Program na Fight Channelu počinje već u 8 sati ujutro prijenosom iz Tokija. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI