Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
WWE objavio sjajan photoshooting Ronde Rousey (FOTO) | Fight Site

WWE objavio sjajan photoshooting Ronde Rousey (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.04.2018 19:51h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey prava je WWE zvijezda, što je samo dokaz do kakvog je statusa u mainstreamu došla svojom MMA karijerom. I moramo priznati da također i odlično izgleda kao “kečerica”, a dokaz tome nalazi se u tekstu, odnosno u pitanju je photoshooting, koji je odradila za Wrestlemaniu na kojoj je nastupila.

Nema sumnje kako je Ronda Rousey najveća zvijezda u povijest MMA-a, ako gledamo na utjecaj koji je ona stvorila unutar mainstreama, odnosno na status kakav je stvorila u području pop kulture. Budući da  ima takvu pozadinu, ekipi iz WWE-a nije problem stvoriti zvijezdu u svom “dvorištu”, što su s Rondom odmah napravili. Naime, ona je već na svojoj prvoj Wrestlemaniji došla do pobjede i to kakve. U paru s Kurtom Angleom “borila se” protiv svoje šefice, Stephanie McMahom i njenog supruga, velike kečerske zvijezde, Triple H-a.

WWE također jako dobro koristi njen nadimak Rowdy, koji dijeli s legendarnom zvijezdom, Roddyem Piperom pa su tako napravili seriju njenih fotografija u opremi koja je inspirirana upravo time što je legendarni hrvač nosio u vrijeme kada je nastupao. Veliki Kanađanin preminuo je 2015. godine, u 61. godini života i nema sumnje kako će WWE više puta iskoristiti priliku da mu oda počast putem njegove nasljednice, odnosno “nadimenjakinje”.

Ispod teksta pogledajte kako Ronda izgleda u “Rowdy” izdanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI