WSOF prvak je borac bez ugovora: Gledao sam Cruza i Codya, ja sam na tom nivou

Ostale vijesti 04.01.2017 18:07h Autor:

Marlon Moraes

WSOF prvak bantam kategorije, Marlon Moraes, odradio je svoj ugovor s tom promocijom te ima namjeru svoju karijeru nastaviti u UFC-u, a tvrdi kako je nivou kvalitete Codya Garbrandta i Dominicka Cruza.

Moraes (18-4) je na novogodišnjem WSOF eventu još jednom obranio titulu prvaka bantam kategorije, čime je ostvario 11. pobjedu za redom u toj promociji te 13. pobjedu u nizu ukupno. 28-godišnjem Brazilcu je to ujedno bilo šesti put da je obranio pojas prvaka, pojas koji će sada vjerojatno dobiti novog vlasnika.

“Moj je plan boriti se protiv najboljih te biti cijenjen i plaćen u tom rangu. Imam sve što je potrebno da bih se borio protiv najboljih na svijetu i nadam se da ću uskoro dobiti pravu ponudu. Vrlo sam uzbuđen oko toga. Naravno, najbolji borci svijeta su u UFC-u, ne moraš biti stručnjak da bi to znao. No, gdje god dođem, vjerujem kako mogu impresionirati u prvom nastupu. Čekam ponude, ali naravno da postoji ona kojoj se najviše nadam”, rekao je Moraes.

Moraes je naravno gledao borbu Codya Garbrandta i Dominicka Cruza, koja je dogodila dan prije nego je on nastupio na WSOF-u. Kaže da mu je to dalo motivaciju, no i da je vidio kako se može nositi s takvim borcima:

“Bila je to jako dobra borba, a posebno je na visokom nivou bila po tehničkom aspektu. Gledao sam tu borbu i motiviralo me za moj nastup. No, isto tako sam vidio nešto i uvjerio se da sam i ja borac na tom nivou. Cody se borio jako dobro, sjajan je atleta i odličan sportaš. Nema nikakve sumnje kako je fenomenalan borac, no nije nedodirljiv.”

Angažiranje Moraesa svakako bi bila još jedna sjajna stvar za već sada nevjerojatno zanimljivu bantam diviziju UFC-a, koju je nedavno matchmaker Sean Shelby nazvao najuzbudljivijom divizijom trenutno u cijeloj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI