WSOF pripremio sjajan idući event: Gaethje i Branch brane titulu, debitira Shawn Jordan (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.09.2016 12:48h Autor:

WSOF 33

WSOF je napokon pripremio jedan event koji će zainteresirati sve prave MMA fanove. Bit će to WSOF 33, koji se održava idućeg mjeseca, a sadrži dvije borbe za titulu prvaka te još pregršt poznatih i zanimljivih imena.

7. listopada je datum jednog od najboljih evenata koji je WSOF uopće do sada pripremio, računajući i njihove rane vrlo ambiciozne dane. Sve MMA fanove čeka odličan program koji sadrži 13 borbi te se mora pohvaliti uistinu sjajan matchmaking ekipe iz ove promocije.

Cijeli event naravno predvodi najveća zvijezda ove promocije te po mnogima najatraktivniji borac svijeta u ovom trenutku, Justin Gaethje (16-0, 13 KO). Novi borac koji će ovom brutalnom finisheru pokušati preuzeti pojas je Ozzy Dugulubgov (8-2), a ovo je možda i posljednja Justinova borba u ovoj promociji, budući da je zov UFC-a sve bliže.

Jedan od svoja dva pojasa braniti će i jedini dvostruku prvak u elitnom MMA-u ovoga trenutka, David Branch (18-3). Ovog puta bit će to onaj u poluteškoj kategoriji, a s druge ga strane čeka bivši UFC borac i jedan od najboljih parteraša na svijetu, Vinny Magalhaes (14-7).

Na ovom eventu će debitirati i bivši UFC-ov teškaš Shawn Jordan (18-7), kojeg čeka 41-godišnji Ashley Gooch (10-4), borac unutar niza od sedam pobjeda. Riječ je o borcu koji je svoju MMA karijeru započeo s 35 godina. Mlađi brat Khabiba Nurmagomedova, Abubakar Nurmagomedov (12-1), ima ispred sebe ispit karijere protiv još jednog iskusnog borca, Johna ‘Doomsday’ Howard (24-12).

Fanova će sigurno zanimati i dva sjajna okršaja lake kategorije, gdje se fantastični parteraš Joao Zeferino (20-8) bori protiv Jasona Higha (20-5), a Luiz ‘Buscape’ Firmino (19-6) čeka bivšeg izazivača Briana Fostera (26-9). Kvalitetu ovog carda potvrđuje činjenica kako se na uvodnom programu našla borba između Timura Valieva (10-2) i Chrisa Gutierreza (9-1-1), odnosno revanš njihove sjajne ovogodišnje borbe, gdje je pobjedu podijeljenom odlukom odnio Gutierrez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI