Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
WSOF ponovno dobio novog prvaka u perolakoj kategoriji, Sefo mu nije niti čestitao | Fight Site

WSOF ponovno dobio novog prvaka u perolakoj kategoriji, Sefo mu nije niti čestitao

Ostale vijesti 19.12.2015 10:58h Autor:

Alexandre Almeida

WSOF ima četvrtog prvaka perolake kategorije u samo dvije godine razmaka. To je Alexandre Almeida, koji je detronizirao Lancea Palmera, no zbog sudačke odluke bi se još neko vrijeme mogli vući repovi. Predsjednik organizacije, Ray Sefo, novom prvaku nije niti čestitao, nego odmah najavio revanš.

Borba je potrajala svih pet rundi, a kako obavještavaju američki mediji, borba nije bila previše zanimljiva, budući da je Almeida kickovima održavao prvaka na distanci, što je ovog izuzetno frustriralo, budući da nije uspijevao dolaziti do klinčeva ili rušenja, gdje bi bio u iznimnoj prednosti. Zapravo, Palmer je do prave prednosti uspio doći tek u petoj rundi, gdje je Almeidi nanio puno štete, ali nedovoljno da ga završi.

Sva tri suca dodijelila su tri runde novom prvaku, što je izuzetno razljutilo Palmera, publiku, ali i predsjednika WSOF-a Raya Sefoa, koji javno nije niti čestitao novom prvaku, nego je odmah najavio revanš, žestoko se obrušivši na suce. Još jedan dokaz da ova organizacija mora još puno raditi na nekim sitnicama koje dijele ozbiljne organizacije od onih koje to samo žele biti.

Do nove pobjede došao je brat Khabiba Nurmagomedova, Abubakar, koji potvrđuje da posjeduje jednak talent kao stariji (i jednu kategoriju lakši) brat. Bivši UFC-ovac Robbie Peralta nastavio je sa serijom poraza, a nesuđeni protivnik Tyrone Sponga, Jake Heun, teško je došao do pobjede protiv zamjenskog protivnika.

WSOF 26 – Rezultati

Alexandre de Almeida def. Lance Palmer – jednoglasna sudačka odluka
Ozzy Dugulubgov def. Nic Herron-Webb – jednoglasna sudačka odluka
Sheymon Moraes def. Robbie Peralta TKO (punches) 2 3:21
Josh Hill def. Bekbulat Magomedov – podijeljena sudačka odluka
Jake Heun def. Clinton Williams – podijeljena sudačka odluka

Abubakar Nurmagomedov def. Danny Davis Jr. – jednoglasna sudačka odluka
Johnny Nunez def. David Jordan – jednoglasna sudačka odluka
Hakeem Dawodu vs. Marat Magomedov – neodlučena borba
Gil Guardado def. Giga Chikadze – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI