WSOF organizira borbu Fitcha i Shieldsa kao odgovor na UFC 205

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 01:04h Autor:

Fitch vs. Shields

Ne, ovo nije šala. World Series of Fighting odlučio je pokušati kontrirati UFC-u eventom koji će se održavati paralelno s UFC 205 u New Yorku, a kao glavnu borbu istog nude okršaj Jona Fitcha i Jakea Shieldsa za prvaka velter kategorije.

Imenima i njihovim skorovima ovo je vrlo jaka borba, no pomalo nevjerojatno zvuči činjenica da će WSOF pokušati preoteti UFC-u gledatelje organizacijom borbe između dva borca koji otkaz iz UFC-a nisu dobili zbog loših rezultata, nego zbog činjenice da im borbe nisu bile atraktivne za publiku.

WSOF je već ranije imao jedan pokušaj organizacije ovog meča, kojeg su fanovi vrlo brzo počeli zvati glavnim kandidatom za najdosadniju MMA borbu u povijesti, iako je moguće i da ovo zapravo bude vrlo zanimljiv parteraški okršaj. No, u svakom slučaju je nevjerojatna odluka da se event održava paralelno s vrlo lako moguće najatraktivnijim programom u MMA povijesti.

Dakle, 12. studenog će na vama biti odluka želite li gledati UFC 205, koji će jednostavno biti prekrcan najvećim svjetskim MMA zvijezdama, ili ćete se odlučiti svoje povjerenje posvetiti WSOF-u. Ako vam pitamo koji ćete event odabrati, možemo li smatrati da smo postaviti retoričko pitanje?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI