WSOF najavio iduće evente: Fitch i Newell u borbama za naslov, a vraća se i Spong!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.03.2014 18:59h Autor:

Nick Newell

Samo dan nakon sjajnog WSOF 9 eventa, čelnici ove organizacije najavili su svoja naredna dva, koji su na rasporedu u lipnju i srpnju. Najzanimljivije je da će Jon Fitch i Nick Newell dobiti prilike za napasti naslov prvaka. Na svakom od ova dva eventa gledatelji će moći pogledati po dva meča za titulu prvaka.

WSOF 10 event na rasporedu je 21. lipnja, a održati će se u San Joseu. Na rasporedu će biti borba za prvaka u perolakoj kategoriji, gdje će se sastati prvak Georgi Karakhanyan (23-3-1) i američki borac Rick Glenn (14-2). Također, gledatelji će moći vidjeti i borbu za prvaka srednje kategorije. Priliku postati prvi prvak ove divizije od postanka organizacije imat će David Branch (13-3) i Jesse Taylor (27-9).

A event koji će publika s nestrpljenjem čekati bit će WSOF 11. Za sada je vodstvo organizacije reklo samo da će biti održan u srpnju, dok točan datum, kao i mjesto održavanja nisu objavili. No, ono što se zna je da će Jon Fitch dobiti priliku napasti naslov u velter kategoriju, i novog prvaka Rousimara Palhares. Iako je fitch poražen u svom WSOF debiu od Josha Burkmana, koji je jučer slavio sjajnim nokautom, organizacija je vjerojatno uzela u obzir veličinu njegovog imena te će on dobiti priliku ispred Burkmana.

A veliki priliku imat će i Nick Newell, borac koji je poznat po tome da je rođen s poremećajem, zbog kojeg nema lijevu ruku od lakta prema dolje. No unatoč tome, to mu do sada nije smetalo u MMA karijeri, gdje iza sebe ima sjajan skor od 11-0, gdje je samo jedna borba otišla do sudačke odluke. No, sad će imati veliki zadatak ispred sebe, jer će napasti naslov prvaka u lakoj kategoriji koji drži također sjajni Justin Gaethje (11-0).

Poznato je i kako će na WSOF 11 eventu nastupiti i Tyrone Spong, u svom trećem MMA nastupu u karijeri. No, njegov protivnik još nije poznat.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI