WSOF mijenja ime i postaje profesionalno borilačko ligaško natjecanje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 19:01h Autor:

WSOF

Poznati su novi potezi WSOF promocije i oni će iznenaditi sve MMA fanova. Naime, promocija mijenja ime u Profesional Fighting League, ali ujedno mijenja i koncept, upravo u ono što opisuje njeno novo ime.

PFL bi trebao biti nešto slično nekada aktivnom i vrlo jakom International Fight League (IFL). Ipak, razlika je u tome što su tamo borci bili članovi timova, dok će se ovdje svaki borac boriti samo za sebe. Prva sezona bi trebala krenuti u siječnju iduće godine, a poznat je i sustav kojim će se liga odvijati.

Prva sezona trajati će deset mjeseci, a u njoj će se borci i borkinje natjecati u sedam različitih kategorija, koje još uvijek nisu poznate. Svaki borac nastupiti će u tri borbe unutar regularne sezone, a oni najbolji će se plasirati u doigravanje te na koncu i finalnu rundu. Ipak, nešto više o tome, kao i pravila po kojima će se određivati plasman, nije otkriveno. Ipak, poznat je planirani financijski kolač.

Pobjednik svake kategorije trebao bi osvojiti impresivnih milijun dolara, dok bi po tri milijuna bilo podijeljeno između ostalih sudionika lige.

 Promocija bi pod starim imenom trebala održati još četiri eventa ove sezone, a nije poznato što će biti s njihovim najvećim zvijezdama, odnosno nije potvrđen nastup nikoga od njih, pa tako niti tri trenutno najveća imena, Justina Gaethjea, Lancea Palmera i Blagoia Ivanova.

WSOF je nedavno kupljen strane washingtonskih biznimesa Donna Davisa, Russa Ramseya i Marka Leschlya, ali postoji priča kako je među ulagačima i Ted Leonsis, vlasnik profesionalnih sportskih momčadi Washington Wizards, Capitals i Mystics

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI