WSOF 35: Ivanov obranio titulu nokautiravši Jordana, Palmer izgubio titulu od supertalenta Harrisona (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.03.2017 18:18h Autor:

Ivanov vs. Jordan

World Series of Fighting održao je svoj prvi ovogodišnji event, a na programu su ponudili čak tri borbe za titulu. Blagoi Ivanov obranio je teškašku nokautiravši Shawna Jordana, Lance Palmer izgubio je onu u perolakoj kategoriji od Andre Harrisona, a upražnjeni pojas bantam kategorije osvojio je Bekbulat Magomedov.

30-godišnji Bugar Ivanov (15-1) nastavlja impresionirati svojim predstavama, a ovog puta mu je žrtva bio bivši UFC-ovac Shawn Jordan. Ivanov, koji je inače prvi čovjek koji je savladao Fedora Emelianenka u sambo meču, ovog je puta upisao pobjedu nokautom već u drugoj minuti borbe. Tako je bivšeg UFC-ovog nokautera savladao njegovim oružjem. Ovo je Ivanovu treća obrana titule promocije, s kojom je upravo prije ove borbe potpisao novi ugovor.

Sjajna je bila sunaslovna borba eventa, gdje je Lance Palmer po drugi puta u karijeri izgubio pojas WSOF prvaka. Člana Teama Alpha Male se susreo sa supertalentiranim Andreom Harrisonom te je izgubio sudačkom odlukom nakon pet rundi. Impresivni Harrison tako osvaja pojas i podiže svoj profesionalni skor na impresivnih 16-0. Uistinu je čudno da borac takvog talenta i takvog skora nije ranije upao u fokus UFC-a, budući da je do kraja prošle godine nastupao u Titan FC promociji, vrlo bliskoj UFC-u.

Treća titula u igri bila je u bantam kategoriji, koju je napustio Marlon Moraes, inače WSOF prvak od samog nastanka promocije. No, od jučer pojas pripada Bekbulata Magomedovu, koji je savladao Donavona Frelowa odlukom nakon pet rundi. Magomedov je također borac impresivnog rezimea. Tek mu je 26 godina, a pro skor mu iznosi 18-1.

Na eventu je svoju novu borbu odradio brat Khabiba Nurmagomedova, Abubakar, koji je savladao Matta Secora, čime je svoj skor doveo do 14 pobjeda i tek jednog poraza. WSOF uistinu ima što ponuditi, a nova imena izgledaju gotovo jednako impresivna kao ona koja su posljednjih mjeseci promociju napustila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI