Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
WSOF 28: Marlon Moraes brutalnim low kickom obranio naslov, Gutierrez osigurao mjesto idućeg mu protivnika (VIDEO) | Fight Site

WSOF 28: Marlon Moraes brutalnim low kickom obranio naslov, Gutierrez osigurao mjesto idućeg mu protivnika (VIDEO)

Ostale vijesti 21.02.2016 10:30h Autor:

Marlon Moraes

Marlon Moraes i dalje je WSOF prvak u bantam kategoriji. Najiskusniji borac ove promocije odradio je posao za samo pola minute. Borbu ranije saznao je i idućeg protivnika, a to će biti Chris Gutierrez.

Moraesu je to bila deveta borba u WSOF-u te ujedno i deveta pobjeda, odnosno četvrta obrana naslova prvaka bantam kategorije. Za to mu je trebalo samo 73 sekunde, odnosno jedan brutalni low kick, koji je onemogućio Josepha Barajasa za nastavak borbe. Koliko je jako izgledalo, možete pogledati u videu.

Moraes je borbu ranije saznao i idućeg protivnika. Sve je vodilo k tome da će to biti Timur Valiev, no Chris Gutierrez se pojavio i došao do pobjede te je on osigurao veliku borbu. Sudačka odluka bila je pomalo čudna, budući da je jedan sudac sve tri runde dao ruskom borcu, ali je bio nadglasan od strana dva suca, koji su presudili dvije runde za novog izazivača. Potez eventa ipak pripada Jamieu Yaegeu, kojem je tek nešto više od pola minute trebalo da bi “šalom” savladao Daniela McWilliamsa.

WSOF 28 – Rezultati glavnog programa

Marlon Moraes def. Joseph Barajas – TKO (R1 1:13)
Chris Gutierrez def. Timur Valiev – podijeljena sudačka odluka
Jamie Yager def. Daniel McWilliams – SUB (R1 0:38)
Ozzie Alvarez def. Andrew Ramm – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI