White likuje zbog De La Hoyine katastrofe: “Jebeni moron, volio bih da netko njega nokautira kao Chucka!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.11.2018 10:24h Autor:

Dana White

Dana White se suzdržavao nekoliko dana, a onda je ipak odlučio žestoko “popljuvati” svog velikog promotorskog rivala Oscara De La Hoyu radi njegovog katastrofalnog prvog MMA eventa, koji smo pratili protekli vikend.

Sukob ove dvojice traje već duže vrijeme, a do vrhunca je stigao kada je UFC odlučio zagaziti na De La Hoyin teren – odnosno u svijet boksa mečem Mayweather vs. McGregor, koji su koproducirali.

Sada se De La Hoya odlučio za isti potez, samo na teritoriju Dane Whitea. Pod banerom “Golden Boy MMA”, De La Hoya je u Los Angelesu organizirao veliku PPV priredbu koju su predvodila dva bivša UFC prvaka Tito Ortiz i Chuck Liddell.

Meč je bio prilično sramotan, a za mnoge i tužan radi fizičkog stanja “Icemana” koje je bilo ispod svakog nivoa profesionalnog sporta. White je, čini se, jedva dočekao da se nešto upravo ovako i dogodi…

“Volim Chucka Liddella i nikada ne želim ništa loše pričati o njemu. Prvo…čuo sam da glupan De La Weirdo priča sranja o meni i kaže da nisam ja taj koji bi trebao govoriti svojim borcima kada se trebaju umiroviti. Glupane glupi, to se zove prijateljstvo. Ja i Chuck smo prijatelji 20 godina i realnost je da se Chuck umirovio onda kada se i trebao umiroviti. Prije osam ili devet godina je to bilo…. Sada Chuck ima gotovo 50 godina i nema što tražiti u ovom sportu. Čak je i činjenica da je Komisija u Kaliforniji to dopustila sramotna. To je sramota”, izjavio je White u podcastu “UFC Unfiltered”.

Nastavio je s premijama koje je “Golden Boy MMA” plaćao borcima na svojoj priredbi…

“Chuck je borac, on se voli boriti. I onda mu jebeni Oscare de La Hoya kaže ‘dođi u Golden Boy gdje poštujemo borce’, a dođe mi zlo kada vidim koliko su plaćali iste te borce. 12 od 14 boraca je zaradilo manje od 3000 plus 3000 dolara. O čemu vi pričate jadnici jedni?”

“Neki borci su zaradili 1000 plus 1000. Ako poštuje toliko borce, zašto im se onda ne može sjetiti imena na press konferenciji?” – dodatno se pita predsjednik UFC-a.

White tvrdi da je prvi event “Golden Boy MMA” propao i da je završio kao prava financijska katastrofa. Do ovog trenutka nema nikakvih javnih financijskih pokazatelja pa nije poznato radi li se o Whitovim željama ili o realnosti.

“Tito i glupan Oscar zaslužuju jedan drugoga. Čekajte dok se ovo sve ne zakuha kroz koji mjesec. Svi će tužiti jedan drugoga. Pa ovdje nije bilo novca. Oscar De La Hoya je moron. On je apsolutni moron. Ne znam kako si je Chuck dozvolio da ga nagovore na ovako glupo sranje”, pita se White i zaključuje:

“Nadam se da će netko De La Hoyu nagovoriti da ponovno boksa. Nadam se da će se taj meč dogoditi u Kaliforniji i nadam se da će ga netko nokautirati, baš kao što je bilo Chucku u prvoj rundi. Jebeni seronja…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI