Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ja nisam ubio Pride! | Fight Site

White: Ja nisam ubio Pride!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.02.2012 08:27h Autor:

Pride logo

Neki Japanci smatraju da su upravo Dana White i njegova promocija odgovorni za smrt legendarnog Pridea. Podsjećamo, UFC je 2007. kupio organizaciju samo zato da bi je ugasili sedam mjeseci kasnije.

“Fanovi bi me mogli popljuvati kada me vide na televiziji? Aha, razumijem. Vi mislite da ja nisam previše popularan ovdje?”, upitao je gotovo u čuđenju White lokalnog novinara koji je upravo to sugerirao.

“Slušajte, ja mogu primiti nešto negativnih reakcija. Mogu to podnijeti. Mislim da imam prilično debel obraz”, odgovara White i naglašava:

“Mi nismo ubili Pride. Rekao sam to već mnogo puta. Pride je jedina promocija koju sam poštovao. Pride je promocija koja je rasprodavala priredbe ovdje u Japanu. Postojale su tone fanova Pridea u SAD-u. Mnoge velike zvijezde su nastale upravo iz Pridea. To je jedina promocija koju sam zapravo poštovao i koju sam cijenio.”

Whitea su zatim upitali razmišlja li o organizaciji priredbe u stilu Pridea s borcima koji su nekoć bili zvijezde u Japanu poput Hendersona, Jacksona ili Fedora. Čelnik UFC-a je brzo spustio stvari u realnost.

“Ne Fedor. Ne vjerujem. Pride jednostavno nije funkcionirao. Pokušali smo s njim i nije išlo. Pitali su me ranije jesam li ja ubio Pride. To nije istina. To je potpuno krivo. Mi ćemo ovdje dovoditi UFC evente. Pride je imao veliku prošlost, no više ne postoji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI