White: Fedorov menadžer se sigurno jebe u mozak zbog odbijanja ponude!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2013 11:05h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko u UFC-u neostvarena je želja gotovo svakog MMA fana, a prije malo manje od godinu dana šanse da se ona ipak ostvari svedene su praktički na nulu nakon što je legendarni Rus odradio svoj posljednji meč u karijeri.

Uvijek postoji mogućnost povratka nakon donošenja odluke o mirovini, to smo vidjeli već mnogo puta, no prema svemu sudeći to ipak neće biti slučaj kad je u pitanju Fedor. Predsjednik UFC-a već godinama za to okrivljuje njegovog menadžera Vadima Finkelsteina, a upravo je to bila tema i jednog Whiteovog intervjua ovih dana.

UFC je najavio da bi uskoro mogao organizirati event u Rusiji, a Vadim im je preko svog M-1 Globala ponudio suradnju. No, upitno je hoće li do njihovog zajedničkog djelovanja na projektu UFC u Rusiji uopće doći…

"Ponovit ću još jednom da je Vadim uprskao situaciju maksimalno moguće. Mi smo Fedoru uputili fantastičnu ponudu i siguran sam da kad god Vadim navečer legne u krevet jebe se u mozak zbog toga što je odbio takvu priliku. Meni zaista nije jasno zbog čega su tako odlučili", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI