“Warmaster” pjesmom najavio da će detronizirati Ryana Badera!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.04.2019 12:50h Autor:

Josh Barnett (Instagram)

Legendarni bivši UFC prvak Josh Barnett je potpisao ugovor s Bellatorom o čemu smo već izvijestili. No, “Warmaster” nije stao samo s potpisom ugovora u emisiji Ariela Helwanija, o svom novom profesionalnom domu izvijestio je nešto kasnije i na društvenim mrežama. I to na sebi svojstven način…

“Kako se čovjek bori protiv čovjeka
u epskoj borbi za opstanak
The Warmaster će se popesti na tron
opsjednut i hranjen mržnjom – Stižem Bellatore!”, napisao je u obliku stihova donedavni UFC-ovac i potvrdio još jednom kako je novi član promocije u kojoj je prvak teške kategorije Ryan Bader.

Podsjećamo kako se Barnett na koncu razišao s UFC-om u prilično kontroverznim okolnostima. Posljednji meč je odradio još davne 2016. svladavši tada kolegu bivšeg prvaka Andreija Arlovskog. U prosincu iste godine je pao na doping testu, no nakon silnih peripetija USADA je ustvrdila da se radilo o konataminiranim suplementima. Taj proces istrage je trajao sve ožujka 2018. godine radi čega je Barnett čak najavio tužbu protiv ove organizacije.

U konačnici je zatražio raskid ugovora s elitnom promocijom koji mu je odobren 20. lipnja prošle godine.

“Dobrodošao u Bellator”, napisao mu je predsjednik promocije Scott Coker uz dopunu kako se ne radi o prvoaprilskoj šali.

41-godišnji Barnett u profesionalnoj karijeri ima 25 pobjeda i 8 poraza. Posljednja epizoda u UFC-u mu je trajala od 2013. pa sve do 2016. U tom je periodu sakupio tri pobjede i dva poraza. Zanimljivo, Barnett je čak tri puta u karijeri gubio od Mirka Filipovića. Posljednji put u finalu Grand Prixa legendarnog japanskog Pridea 2006.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI