War Machine na udaru Internet nasilnika!

Ostale vijesti 21.07.2013 07:48h Autor:

Jonathan "War Machine" Koppenhaver

Bellatorov borac u velter kategoriji se našao na udaru organiziranog Internet napada. Jonathan Koppenhaver, koji je zakonski promijenio svoje ime u "War Machine", zamjerio se određenom forumu koji mu je cijelog dana upućivao hrpu zlonamjernih poruka preko Twittera.

Na prvi pogled razlog napada je bila činjenica što War Machine sebe naziva "Alfa mužjakom" i što zauzima vrlo agresivan stav kad netko istakne činjenicu da mu je djevojka, Christy Mack, vrlo poznata porno glumica. Da bi se još jednom dokazalo da "na Internetu ništa nije sveto" na meti mu se našla djevojka, majka i otac kojeg Koppenhaver nije uspio spasiti tehnikom reanimacije kad je imao svega 13 godina.

Jonathan se trudio da ne ostane dužan ni jednom uvredljivom komentaru te je time vjerojatno samo dolio ulje na vatru. Nakon poruka počele su stizati i vrlo uvredljive "photoshopirane" slike, kao i postavljanje oglasa na gay portalima s njegovim slikama i adresom.

Koppenhauer je inače poznat po tankim živcima te je odslužio godinu dana u zatvoru zbog napada. Tijekom odsluženja dotične zatvorske kazne je vodio svoj ​​"zatvorski blog" na kojem je izjavio da je "opresija nad muškarcima gora nego opresija nad židovima u nacističkoj Njemačkoj, ujedno gora i od robovlasništva u ranoj Americi…".

Neki pak navode da su njegovi izuzetno neumjesni komentari na račun smrti UFC-ovog borca ​​Evana Tannera, koje i dan danas zastupa i koji su ga ujedno i koštale UFC karijere, upravo povod ovog Internet napada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI