Wanderlei zatražio veliki revanš 20 godina kasnije, ali i malo “pobrkao lončiće”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 20:54h Autor:

Wanderlei Silva

Nakon poraza od Chaela Sonnena, Wanderlei Silva ima veliku želju za revanšem, no također ima ambiciju odraditi jedan revanš borbe održane prije čak dvadeset godina. Osim toga je zatražio i treću borbu protiv još jedne legende. Jedino je problem u tome što su oni tri borbe već odradili.

Silva se namjerava nastaviti boriti unatoč tome što su je 41 godina te što je poražen u svojoj prvoj borbi nakon povratka. Poraz protiv Sonenna teško mu je pao i misli kako to još nije zatvorena knjiga, ali je otkrio kako se zapravo uopće nije vratio zbog te borbe.

“Počeo sam se ponovno boriti zato da bih se borio protiv Belforta. Želio sam se boriti protiv Sonnena i to sam napravio te se želim boriti protiv njega još jednom. Također se želim boriti protiv Rampagea s kojim sam 1:1. No, ono što zaista želim je Belfort. Na njega želim staviti svoje ruke i nadam se kako mi ovog puta neće doći s nekom isprikom kao što je lom ruke”, izjavio je “Axe Murderer”, ili po novome “Ex Murderer”.

Wanderlei i Belfort borili su se još davne 1998. godine, kada je Belfort slavio nokautom nakon samo 44 sekunde. Svoj su revanš trebali odraditi 2012. godine, nakon što su bili treneri u brazilskom Ultimate Fighteru, no Belfort je otkazao UFC 147 borbu zbog loma ruke te ona nakon toga više nije dogovarana.

Ono što je problem u ovoj izjavi je situaciju s izjavom oko Rampagea. Naime, Wanderlei je njega dva puta nokautirao dok su se borili u Prideu. Prvi put u studenom 2003. godine, a onda i godinu kasnije. Rampage se osvetio također nokaut pobjedu 2008. godine u UFC-u, a čini se da je taj nokaut da Brazilca djelovao tako da je na jednu svoju pobjedu zaboravio. Možda je njemu jednostavno vrijeme da se umirovi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI