Wanderlei Silva nastupit će u Rizinu ove godine

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.03.2016 18:36h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva nedavno je potpisao ugovor s Bellatorom, a to se automatski proširilo i na partnerski Rizin, gdje Wanderlei ove godine nastupiti u više različith prigoda te se tako vratiti u Japan, gdje je postigao najveće uspjehe svoje MMA karijere.

Nekad najubojitiji borac Prideovog ringa sudjelovati će već na idućem eventu i to u 2 na 2 grappling meču, za koji su još potvrđeni Kazushi Sakuraba i Hideo Tokoro, koji bi vjerojatno trebali biti par, a Wandov partner još uvijek se čeka. No, ako je vjerovati onome što je rekao Nobuyuki Sakakibara, Wand bi mogao ove godine nastupiti u MMA borbi, iako su vaši suspenzija od strane atletske komisije Nevade, i to sve to svibnja iduće godine.

“Silva će nastupiti ove godine u Rizinu i to u MMA borbi, no trenutno nam je fokus na grappling meču, koji će se dogoditi na našem eventu u travnju”, rekao je bivši predsjednik Pridea i trenutni predsjednik i vlasnik Rizina.

Zanimljivo je ovo, pošto suspenzije atletske komisije Nevade inače vrijede za cijeli svijet, ali je moguće nastupiti u nekim dijelovima svijeta, ukoliko to oni dozvole. Nedavno smo takav slučaj vidjeti kod Aleksandra Šlemenka, koji je dobio dozvolu nastupiti u ruskom M-1. Za pretpostavljati je da je Sakakibara onda već kontaktirao iste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI