Wanderlei oštro po mladim borcima: Osramotili ste me, Cro Cop i ja ćemo vam pokazati što je prava borba (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 10:42h Autor:

Wanderlei Silva

Mirko “Cro Cop” Filipović je nakon uvjerljive pobjede nad Hyun Man Myungom na Rizin 4 priredbi u Japanu prošlog vikenda dogovorio trilogiju s Wanderleijem Silvom s kojim će se obračunati u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa, 29. prosinca. No ostatak priredbe u Saitama areni nije bio toliko uvjerljiv Pride i UFC veteranu Silvi koji je na press konferenciji nakon eventa kritizirao nastupe svojih mlađih kolega.

“Neki od vas su se borili dobro, ali neki od vas mladih boraca ste me razočarali. Osramotili ste me. Borci se boje napadati, dvije ili tri minute bez akcije. Ovo nije UFC. Jedina stvar koja vas može dovesti u tu promociju jest dobar nastup, ne pobjeda. Ovdje nema mjesta za plašljive borce. Dođite se boriti, ili idite doma. Nadam se da ćete imati bolji nastup u prosincu, inače se nećete vratiti.”

Silva je obećao da će u prosincu zajedno s Cro Copom mlađoj generaciji pokazati što znači biti pravi borac i ostaviti sve u ringu.

“Ja sam ostavio svoju krv u ringu da biste vi mogli ovo što sada imate. Mirko i ja ćemo vam u prosincu pokazati kako se radi epska bitka, kako dva gladijatora vode pravu borbu, a ne dva uplašena borca u ringu. Jučer ste me osramotili. Nadam se da ćete se vratiti bolji u prosincu, inače se nemojte uopće vraćati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI