Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei objasnio zašto je odgurnuo Sonnena: On je kukavica, vidio sam strah! | Fight Site

Wanderlei objasnio zašto je odgurnuo Sonnena: On je kukavica, vidio sam strah!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.06.2017 19:00h Autor:

Chael Sonnen i Wanderlei Silva

Wanderlei Silva je objasnio zašto je tijekom jučerašnjeg sučeljavanja odlučio odgurnuti Chaela Sonenna, koji je na to ipak ostao hladan, dok su njega zaštitari ipak sklonili s bine.

Sonnen i Wanderlei nisu se uspjeli previše približiti jedan drugom. Scott Coker je odmah stao između njih, a došli su i zaštitari. Ipak, Wanderlei je došao do distance gdje je uspio Sonnena odgurnuti. Izgledalo je kao podosta očajan pokušaj, no Wanderlei je uvjeren da je uspio psihički djelovati na Sonnena, koji je djelovao kao da je ostao potpuno hladan na cijelu situaciju.

“Vidio sam da je uplašen, zna da je došlo vrijeme. Kao što moj otac govori, ne možeš se igrati s ljudima, jer kad-tad će doći njihovo vrijeme. Radio je već takve stvari u Brazilu. On je učinio to prvi, ja sam samo uzvratio. U Brazilu me je srušio. Ja njega još nisam, no sve ću mu vratiti u borbi. Mislim kako on previše priča, a svi znaju kako je kukavica. Već sad osjeti moje ruke i zna da ću ga završiti. Uplašen je, to sam mu vidio u očima. A sada nema više bježanja. Jedva čekam da dečki zatvore kavez jer ću mu onda sve naplatiti”, ipak je uvjeren Wanderlei u efekt svog poteza.

Silva i Sonnen nastupaju u glavnoj borbi sutrašnjeg Bellatora 180, a na kladionicama je američki borac blagi favorit. Ipak, obojica su u situaciji gdje od 2013. ne znaju za pobjedu, a ujedno toliko je i prošlo otkako je Wanderlei odradio svoju posljednju borbu. Sonnen je ranije ove godine debitirao u Bellatoru, no tada je poražen od Tita Ortiza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI