Vraća se nakadašnja velika nada: Marko Igrc ponovno u ringu nakon tri godine!

Ostale vijesti 02.08.2012 10:02h Autor:

Marko Igrc VS Stipe Bekavac

 

 Nadolazećeg vikenda nakon iznimno duge pauze u ring se ponovno vraća nekadašnja velika hrvatska MMA nada Marko Igrc.

Prije šest do sedam godina tada još relativno maleni hrvatski MMA svijet brujao je o novoj velikoj nadi Marku Igrcu. Njegovih sedam pobjeda u nizu ostvarenih u 2005. i 2006. godine impresioniralo je mnoge, no nakon toga ipak je uslijedio pad.

Igrc je 2007. godine poražen od Miodraga Petkovića i Stipe Bekavca, a nakon toga je u MMA karijeri odradio još svega tri borbe te je u samo jednoj od njih slavio. Posljednji meč odradio je prije tri godine protiv Martina Zawade u Dubrovniku te ga otad nismo imali prilike gledati.

Sada se napokon ponovno pripremio i vraća se u ring već ove subote na borilačkoj priredbi u Bibinjama, a protivnik će mu biti karlovački borac Mario Jagatić (0-3 MMA skor). Idealna je ovo prilika za Igrca da se napokon vrati, ali ovog puta u ring ulazi kao borac teške kategorije.

“Bila je velika greška što sam prije bio borac u poluteškoj kategoriji. Sada imam oko 105 kilograma, osjećam se puno bolje i nikad više neću spuštati kilažu da nastupim u poluteškoj”, rekao nam je Igrc.

Na istoj priredbi u glavnom meču večeri nastupa velika dubrovačka nada Ante Delija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI