Volkov smatra kako ima rješenje za Ivanova

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.05.2014 17:50h Autor:

Aleksander Volkov i Blagoi Ivanov

Aleksander Volkov i Blagoi Ivanov danas će se sastati u finalu Bellatorovog teškaškog turnira. Ruski borac, koji je i Bellatorov bivši prvak, smatra kako je spreman za borbu te najavljuje pobjedu koja bi mu osigurala priliku da vrati pojas u svoje vlasništvo.

Unutar sjajnog Bellator 120 programa, koji je prvi pay-per-view card u Bellatorovoj povijesti, nalazi se i finalna turnirska borba u teškoj kategoriji, pobjednik koje će dobiti priliku napasti titulu prvaka. Na suprotnim stranama kaveza stajat će dva europska teškaša.

Aleksander Volkov (21-4) smatra kako je spreman dobiti ovu borbu i izboriti priliku da Bellatorov pojas prvaka vrati u svoje vlasništo. "Ivanov je ljevak, pa sam morao malo promijeniti svoj trening, no spreman sam. Ne bojim se njegovog hrvanja, pripremao sam se u Americi sa sjajnih hrvačima i jiu-jitsu borcima i spreman sam se upustiti u hrvanje s njim", najavio je.

Ivanov je inače bivši sambo svjetski prvak i prvi borac koji je uspio pobijediti Fedora Emelianenka u sambo borbi. Ivanov je tad imao samo 22 godine. U MMMA je također sjajan, a iza njega je skor 11-0-1, s čistih šest pobjeda unutar Bellatorovog kaveza. 

Volkov je čak 21 cm viši od svog protivnika i to bi mu sigurno mogla biti prednost, iako će Bugar u borbu uči sedam kilograma teži:  "Navikao sam trenirao s nižim protivnicima i vjerujem kako bi mi to mogla biti prednost. Čak ni to što je ljevak mi ne stvara problem, budući da se znam kretati protiv ljevorukih boraca."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI