Volkov i Minakov se sastaju na jesen, a Newton i Rampage se najvjerojatnije neće ni boriti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.05.2014 22:20h Autor:

Aleksander Voltov i Vitali Minakov

Predsjednik Bellatora Bjorn Rebney izjavio je kako će se borba za Bellatorovog prvaka u teškoj kategoriji održati unutar jesenske sezona. S druge strane, borba za prvaka u poluteškoj kategoriji, između Rampagea Jacksona i Emanuela Newtona vjerojatno neće biti ni održana, budući da su ta dva borba članovi istog tima.

Revanš borba između Bellatorov prvaka Vitalia Minakova (14-0) i bivšeg prvaka i prvog izazivača Aleksandera Volkova (22-4) održat će se u jesenskom Bellatorovoj sezoni, tako je najavio predsjednik druge najbolje svjetske MMA organizacije. Volkov je priliku za revanš dobio nakon što je osvojio vrlo jaki ovosezonski teškaški turnir. U njihovoj prvoj borbi, prije šest mjeseci, Minakov je detronizirao Volkova nokautiravši ga nakon tri minute prve runde. Tu borbu možete pogledati u priloženom videu.

A Rampage Jackson se, iako je ostvario pravo na to osvojivši turnir u poluteškoj kategoriji, neće boriti protiv Emanuela Newtona za naslov prvaka. Već ranije je izjavio kako nema te ambicije te da je njegov kolega iz tima Emanuel Newton pravi prvak i da je sad njegovo vrijeme. Predsjednik Bellatora također je najavio da neće forsirati održavanje te borbe i bit će zanimljivo vidjeti tko će dobiti priliku napasti pojas prvaka, a to bi vrlo lako mogao biti bivši prvak Attila Vegh, kojem je Newton pretprošli mjesec oduzeo titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI