Vlasnik Super Fight Leaguea osuđen zbog terorizma, poginulo 257 ljudi!

Ostale vijesti 26.03.2013 09:26h Autor:

Sanjay Dutt

Indijska MMA organizacija Super Fight League krenula je prilično ambiciozno na svom početku, mnogi su ih u određenom trenutku čak vidjeli i kao moguće konkurente UFC-u zahvaljujućim nekim poznatijim imenima koje su doveli u svoje redove, no idila nije predugo potrajala.

Nakon svega dva ili tri solidna eventa pokazalo se da nisu u stanju pokriti svoje visoke troškove te su razinu svojih evenata drastično srozali na način da su otkazali već dogovorenu suradnju s gotovo svim inozemnim borcima, a među njima su bili također dva Hrvata – Zelg Galešić i Goran Reljić.

SFL je nastavio evente uglavnom sa svojim indijskim borcima, a malo tko je obraćao pozornost na pozadinu jednog od njihovih čelnih ljudi. Sanjay Dutt, kojeg se uglavnom predstavlja kao tamo iznimno poznatog glumca i producenta, optužen je za terorizam te mu se i sudilo.

Prema najnovijim informacijama koje nam pristižu iz Indije, Dutt je osuđen na pet godina zatvora zbog skrivanja i uništavanja oružja koje se koristilo u terorističkim napadima prije 20 godina, a tom je prilikom poginulo čak 257 ljudi, dok ih je 713 ranjeno.

Upravo bi se tijekom nadolazećeg vikenda trebao održati event SFL 14 na kojem nastupa i odlična srpska MMA borkinja Sanja Sučević te se tom prilikom bori za njihovu titulu prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI