Vlasnik: KSW je u Poljskoj veći nego što je UFC u Americi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.10.2016 12:28h Autor:

KSW

UFC je definitivno najveća i najpoznatija svjetska MMA promocija. No vlasnik poljskog KSW-a, Martin Lewandowski, tvrdi da je njegova promocija u Poljskoj popularnija nego što je UFC na svom američkom tržištu.

“Po mom mišljenju, KSW je u Poljskoj popularniji nego što je UFC u SAD-u. Postoje borci koji u našoj zemlji imaju više sljedbenika od onih koje se smatra zvijezdama preko oceana. Posjetio sam SAD više puta kako bih iz profesionalne znatiželje promatrao njihovo sportsko tržište. MMA tamo nije u prvom planu. Više je poput hokeja u Poljskoj.

Usporedite samo njihovu produkciju s našom. Ono jednostavno dovuku kavez, stave tri reflektora i tako pobijede svu konkurenciju. Ljudi su tamo samo naviknuti plaćati za zabavu i nije im problem platiti 40 ili 60 dolara za priredbu”, rekao je za sportowefakty.

Lewandovski je s partnerima Konfrontacja Sztuk Walki osnovao 2004. u Varšavi i do danas su održali 42 priredbe uglavnom se oslanjajući na izgradnju domaćih boraca. Idući event u prosincu predvode Mariusz Pudianowski i reper “Popek”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI