(VIDEO) Vlasnik Bare knuckle promocije oduzeo borcu pola honorara zbog nedovoljne atraktivnosti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.04.2019 14:23h Autor:

David Feldman

David Feldman vlasnik je Bare Knuckle FC promocije i čovjek koji sebe pokušava predstaviti kao borilačkog vizionara. Nečim takvim vjerojatno smatra i svoj nesvakidašnji potez. Naime, on je nakon jučerašnje priredbe jednom borcu oduzeo pola honorara zbog nedovoljne atraktivnosti.

U pitanju je borba koju su odraditi Reggie Barnett Jr. i Rusty Crowder, a koja je potrajala punih pet rundi. Ipak, za razliku od pet rundi koje su odradili Artem Lobov i Jason Knight, ovdje nije viđeno niti približno toliko akcije. Zapravo, meč je protekao tako da je većinu vremena Crowder proveo trčeći ringom te je više puta upozoren od strane suca.

Na kraju meča je Barnett Jr. proglašen pobjednikom, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno. U ring je ušao vlasnik promocije, David Feldman te je otkrio kako Crowderu oduzima pola honorara te da će taj novac otići njegovom protivniku. On je svoju akciju objasnio.

“Bare Knuckle Fighting Championship je novi sport, novi brand i nova kompanija te smo ovdje da priuštimo akciju. Želimo akciju i zahtijevamo akciju od boraca. U ovoj borbi nismo dobili akciju jer je Rusty Crowder htio trčati. Iz tog razloga će on pola svog honorara dati protivniku. Tako radimo mi u ovoj promociji, ako se ne boriš, nećeš biti plaćen”, rekao je Feldman te je time izazvao pravu lavinu komentara unutar borilačke zajednice.

Pitanje je koliko je ovo legalan potez, no ne možemo znati što borcima BKFC-a piše u ugovorima. Ukoliko vlasnik promocije prema njima ima pravo na ovakve poteze, Feldmanu nitko ne može reći ništa protiv ovoga što je napravio. No, ukoliko je ovo odlučio napraviti suprotno onome što piše u ugovoru Rustya Crowdera, ova bi priča mogla dobiti još pokoje poglavlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI