Vladimir Matyushenko se vraća u kavez!

Ostale vijesti 18.07.2013 21:34h Autor:

Vladimir Matyushenko

Bivši UFC-ov borac Vladimir Matyushenko će se suočiti sa Christian M'Pumbuom na Bellatoru 99 koji će se održati u Kaliforniji. Ovaj dvoboj bit će ujedno i glavna borba večeri na spomenutom eventu.

UFC-ov veteran Vladimir Matyushenko ima dva poraza iza sebe i upravo zbog toga više nije dio najbolje MMA organizacije na svijetu. On je svoja posljednja dva nastupa izgubio protiv dva vrlo visoko rangirana borca​​.

Posljednji put se našao u oktogonu s Ryanom Baderom, koji ga je uspio zaustaviti polugom u prvoj rundi, a prije toga s trenutnim izazivača UFC-ove titulu u poluteškoj kategoriji, Šveđaninom Alexanderom Gustafsson koji je uspio svladati Vladimira tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Njegov protivnik bit će bivši prvak Bellatora u poluteškoj kategoriji. Christian "Tonton" M'Pumbu je osvojio Bellatorov turnir u poluteškoj kategoriji 2011. godine, kad je porazio Richa Halea tehničkim nokautom na Bellatoru 45. Nakon te borbe odradio je meč protiv Travisa Wiuffa u kojem je izgubio, međutim taj dvoboj nije bio za pojas.

U veljači ove godine smo imali prilike gledati susret između Attile Vegha i Christiana, kad ga je Attila uspio pobijediti jednoglasnom odlukom sudaca i time je postao novi prvak poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI