Vjerovali ili ne, ovaj MMA event s Riccom Rodriguezom je revolucionaran!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.03.2018 14:28h Autor:

Screenshot

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji i bivši član FFC rostera, Ricco Rodriguez, je nedavno u Austriji odradio svoj posljednji, a ujedno i oproštajni dvoboj u karijeri. Dugo je najavljivao da je to njegov profesionalni kraj, a upravo tako se priredba i marketinški plasirala od strane organizatora eventa. No, kako to obično biva u borilačkom poslu, radilo se tek o “patki” jer “Suave” nastupa ponovno 26. travnja i to u američkom Fort Lauderaleu.

U glavnoj borbi jednog lokalnog eventa Rodriguez će se sučeliti s također bivšim UFC borcem Alexom Nicholsonom. A u “co-main” eventu ćemo pratiti Pride veterana Charlesa Bennetta i Brucea Lutchmediala.

No, ova priredba je zaista posebna i revolucionarna. I to bez pretjerivanja. Radi se o tehnološki najnaprednijem borilačkom eventu do sada u povijesti. Borbe će se, naime, emitirati na platformi koja se zove CamSoda, a koja nudi mogućnost interakcije između gledatelja ispred malih ekrana i samih boraca. I to u stvarnom vremenu. Kako će se borbe održavati, tako će gledatelji koji će event pratiti uživo moći određivati kojem borcu treba biti isplaćen koji bonus i koliki honorar. Sve zavisno o njihovim performansama i onome što su pokazali u samom borilištu.

Iako su borbe potpuno besplatne za gledanje, ukoliko želite interaktivno sudjelovati u prijenosu, morate ipak kupiti tkz. token koji vam omogućuje interakciju sa samom priredbom.

Ova priredba je posebna i po tome da će se jedan MMA event prvi put u povijesti emitirati u 4K virtualnoj tehnologiji. Oni koji imaju tehničke mogućnosti gledati takav prijenos (posjeduju posebne 3D naočale), moći će doslovno “ući u sliku” i isprobati borilište, pogledati što se događa u samoj dvorani i slično…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI