Vitor Belfort najavio povratak u 2019.

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2018 11:03h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort se vraća iduće godine. To je jučer potvrdio uz informaciju kako su u tijeku pregovori s jednom promocijom te da bi uskoro sve trebalo biti službeno.

41-godišnji “The Phenom” odlučio je razveseliti svoje fanove informacijom kako će i dalje imati priliku gledati nastupe jednog od najatraktivnijih boraca u MMA povijesti.

“Moram nastaviti s ovime, jednostavno ne mogu stati. Sada sam slobodan borac i u pregovorima smo za potpis ugovora s jednom organizacijom. Vijesti su dobre, 2019. godine se svakako vraćam”, rekao je Belfort u showu Ariela Helwani, kojem se jučer javio.

Porazom od Lyota Machide, koji je doživio u svibnju, Belfortu je završio ugovor s UFC-om, no on je tada rekao kako je to bila njegova posljednja borba. Ipak, zov ringa ili kaveza je nešto od čega mnogi borci ne mogu pobjeći i Vitor neće biti prvi, ali niti posljednji koji se odlučio na povratak.

“Nisam mogao odabrati bolje vrijeme za biti slobodan borac, jer znam što mogu ponuditi i staviti na stol. Ja sam borac i sportaš, gledam na to da naplatim to i to je ono što tražim”, kratko je još dodao po pitanju toga pod kojim će se uvjetima vratiti.

Teško je zaključiti koja bi mogla biti promocije s kojom pregovara jer to uistinu trenutno mogu biti svi osim UFC-a. Koliko je pametna odluka o povratku svakako će se znati kada se vidi protiv koga će se Vitor boriti. Ukoliko to bude neki veteran ili slabiji borac, odluku da još malo zaradi svakako možemo opravdati. To je uostalom i on sam govorio, odnosno priznao je da više nije u mogućnosti suprotstaviti se mladim borcima u naponu snage. No, s Vitorom se nikada ne zna i ne bi nas iznenadilo da ponovno krene u “title run” unutar neke promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI