Vitaly Minakov došao do pobjede u Dagestanu (VIDEO)

Ostale vijesti 26.09.2015 13:42h Autor:

screenshot

Ruska organizacija Eurasia Fight Nights jučer je odradila svoj novi event, a glavna zvijezda bio je Bellatorov prvak Vitaly Minakov, koji je u glavnoj borbi savladao Geronima Dos Santosa.

Vitaly Minakov, po mišljenu velikog broja fanova najbolji teškaš svijeta izvan UFC, i dalje je neporažen, nakon još jedne uvjerljive pobjede. Prepreka na putu do skora 16-0 bio mu je iskusni Brazilac Geronimo Dos Santos, no Minakov je taj ispit riješio nakon nešto više od tri minute.

Minakov je od početka uspio prezentirati svoju snagu i kvalitetu klinča, što ne čudi jer je riječ o sambo i judo majstoru te je brzo došao do kontrole na podu. Nakon što je oko dvije minute radio uz ogradu, uspio je iskoristiti priliku nakon što su se malo odmaknuli od nje. Došao je do boćne kontrole i otamo do poluge na ruci, kojom je završio borbu.

Ovo je bio izuzetno kvalitetan event ove organizacije, a činjenica da su za suca angažirali Herba Deana te da se sve prenosilo na UFC Fight Passu, dodatno pridonosi tom dojmu. Osim Minakova, do vrijedne i nove pobjede došao je izuzetno talentirani Rasul Mirzaev, najveći ruski talent perolake kategorije. On je do skora 13-0 došao nokautiravši Kevina Crooma.

Pogledajte kako je izgleda borba Minakova i Dos Santosa. Što se tiče Minakove, i dalje nije poznato kad bi se mogao vratiti u Bellator te protiv koga će braniti naslov prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI