Više nije samo sin MMA legende: Baby Slice posvetio ocu prvi nokaut u karijeri (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.05.2017 00:37h Autor:

Kevin “Baby Slice” Ferguson Jr

Sin legendarnog Kimba Slicea, Kevin Ferguson Jr. poznat i kao “Baby Slice” ostvario je prvu pobjedu u svojoj MMA karijeri.

Na jučerašnjem Bellatoru 179 pobijedio je Darryala Griffina tehničkim nokautom u prvoj rundi. Isprao je tako sa sebe poraz iz studenog u svojoj prvoj profesionalnoj borbi.

25-godišnji velteraš na trenutke je podsjećao na svog slavnog oca, koji je preminuo prije nekoliko mjeseci, i pokazao da je odavno prerastao svoj nadimak “Baby Slice”. Razumljivo, bio je vrlo emocionalan nakon prve pobjede i burno je proslavio u kavezu.

“Osjećao sam puno emocija nakon borbe. Sav naporan rad i upornost koje sam uložio isplatili su se večeras”, rekao je Ferguson Jr.

U svojoj prvoj borbi morao je tapkati protiv Aarona Hamiltona na Bellatoru 165, ali nije pokazivao nervozu uoči drugog nastupa. Mirno je ušao u meč i par puta izbjegao pokušaj submissiona.

“Nisam se želio previše uzbuđivati prije borbe i potrošiti gorivo, ili napraviti nešto glupo. Pokušavao sam ostati miran i fokusiran, napraviti ono za što sam trenirao. Kad sam dobio taj završetak, emocije su izašle iz mene”, dodao je.

Pobjedu je posvetio svom ocu.

“Želim nastaviti naslijeđe, ali i odvesti ga na višu razinu. Želim razviti ime “Slice”. Moj otac je bio udarač. Nije volio ići u parter. Volio se boriti na nogama. Kao što vidite, ja sam se obranio od gušenja, od armbara, pokazao sam dobre vještine i da se mogu obraniti u parteru”, objasnio je “Baby Slice”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI