Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Viking koji je nokautirao Palharesa: Javili su mi se UFC, WSOF i ONE FC, no još nikome nisam odgovorio | Fight Site

Viking koji je nokautirao Palharesa: Javili su mi se UFC, WSOF i ONE FC, no još nikome nisam odgovorio

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.05.2016 21:51h Autor:

Emil Weber Meek

Emil Weber Meek norveški je borac koji se proslavio u vrlom kratkom roku, nakon što mu je u petak trebalo samo 45 sekundi da završi Rousimara Palharesa. Nakon te borbe dobio je mail od UFC-ovog matchmakera Joea Silve, ali i pozive za nastup u WSOF-u i ONE FC-u.

Zanimljivo je kako se Meek (8-2) sam ponudio za borbu protiv Palharesa, nakon što je čuo da talijanska promocija Venator traži borca koji bi se suprostavio sjajnom brazilskom grappleru.

“Čuo sam od moga prijatelja kako imaju problema s pronalaženjem protivnika za Palharesa, odnosno da svi odbijaju boriti se protiv njega. Odmah sam pokušao pronaći način da ja nastupit. Nazvao sam predsjednika promociji i rekao da se uistinu želim okušati protiv njega, želim vidjeti koliko mogu protiv boraca na tako visokom nivou. Nisam siguran da li je Venator htio da se ja borim, no pitali su Palharesov kamp, a oni su me prihvatili za protivnika”, ispričao je kako je došlo do toga, a onda rekao nešto o samoj borbi:

“Zanimljivo je kako su svi željeli da ga pobijedim, svi su navijali za mene. No, malo tko je vjerovao da se to može dogoditi. No, cijenio sam što navijaju i to mi je dalo dodatnu snagu. Naravno, do toga ne bi došlo da ja uistinu nisam vjerovao da ja to mogu. Nije me motiviralo to da ga možda ozlijedim zbog onoga što je on radio drugim borcima, nego sam samo želio pobjedu koja bi me predstavila svijetu.”

Nakon borbe su krenule pohvale sa svih strana svijeti, mediji su se raspisali o ovome momku iz države gdje profesionalni MMA uopće nije legalan. Ipak, jedan mu je e-mail posebno upao u oko, iako na njega još uvijek nije uspio odgovoriti.

“Joe Silva mi je poslao mail u kojem mi je čestitao na pobjedi. Još uvijek nisam našao dovoljno vremena da mu odgovorim, jer ne mogu mu samo zahvaliti i odmah ga pitati mogu li se boriti u UFC-u. Moram složiti nešto lijepo, no gotovo sam spreman i poslati ću mu nešto odmah nekon ovog interviewa”, rekao je Arielu Helwaniu.

Za razliku od UFC-a, koji je poslao samo čestitku, dvije velike promocije ga žele vidjeti na svom rosteru, a neki idu toliko daleko da su mu odmah spremni dati borbu za titulu prvaka velter kategorije.

“WSOF mi se javio i odmah su mi ponudili da se kod njih dođem boriti za titulu. Naravno da ću razgovarati s njima i razmotriti tu ponudu. Javio se i ONE FC te još neke promocije. Jedino nisam ništa dobio od Bellatora”, ispričao je tko mu se javio.”

Na Emilu je sad da se odmori i odabere svoj idući korak. Ova borba dala mu je veliki zalet prema potencijalnom dobrom ugovoru, sad treba dobro promisliti. No, to nije jedino o čemu razmišlja, također misli da bi mogao pomoći sportu u svojoj domovini oko legalizacije istog. Ukoliko postane svjetska MMA zvijezda do tog bi moglo puno lakše doći. Norveška je, uz Francusku, jedina razvijenije europska država u kojoj pro MMA još nije legalan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI