(VIDEO) Zavirite iza kulisa KSW 46, uz slavlje Račića i Soldića te dramatične scene buđenja njegovog protivnika

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 16:13h Autor:

Roberto Soldić

Prije desetak dana održan je KSW 46 event, na kojem su viđene dvije borbe za titulu, umirovljenje najveće zvijezde promocije, ali i uspješni nastupi dva hrvatska borca.

U videu imena “KSW 46 Cage Zone – Backstage” možemo vidjeti kako eventi možda i najveće europske promocije izgledaju iza kulisa. Gliwice su event ugostile u prekrasnoj novoj dvorani, koja je svjedočila sjajnim borbama. Ne moramo dodatno napominjati kako je dvorana bila rasprodana.

U ovom videu možete popratiti reakciju Antuna Račića na svoju pobjedu te kako je izgledalo traženje borbe za pojas prvaka. U backstageu su kamere popratile neke druge borce koji su došli do pobjede. Posebno je zanimljivo popratiti ulazak Roberta Soldića s hrvatskom zastavom te vidimo kako je Jan Blachowicz najavio njegovu pobjedu.

Vjerojatno niti sam Blachowicz nije očekivao pobjedu na onakav način, a buđenje brazilskog borca izgledalo je podosta dramatično. Do kraja videa možete vidjeti reakcije Mateusza Gamrota i Tomasza Narkuna na svoje pobjede, ali i trenutak umirovljenje najvećeg poljskog borca, Mameda Khalidova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI