(VIDEO) Svi najbolji trenuci spektakularnog PFL finala sezone

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.01.2019 09:27h Autor:

Taylor vs. Magomedov

Professiontal Fighters League po mnogima je najbolja stvar koja se svjetskom MMA-u dogodila u 2018. godini, a finale je bilo pravi šećer na kraju. Kroz ovaj izbor najboljih trenutaka, pogledajte kako je na njemu bilo.

Ukupno je u Madison Square Gardenu održano sedam borbi, šest finala turnira te nova borba zlatne olimpijke Kayle Harrison. Pet borbi završilo je prekidom, a samo dvije su otišle do sudačke odluke, no u njima nije nedostajalo uzbuđenja.

Kao što možete vidjeti i u gore podijeljenom članku, novih šest MMA milijunaša su Louis Taylor, Lance Palmer, Natan Schulte, Sean O’Connell, Philipe Lins i Magomed Magomedkerimov. Tri Amerikanca, dva Brazilca i jedan Rus, što svakako daje dodatnu internacionalnu crtu turniru koji je od samog početka obilovao kvalitetnih borcima raznih stilova iz raznih dijelova svijeta.

Druga sezona trebala bi nam u kavez vratiti najbolje borbe prve sezone te neka pojačanja, koja bi trebala turnir učiniti još kvalitetnijih. Bojan Veličković već je potvrdio kako je dobio poziv za drugu sezonu, a ovih dana je dio PFL-a postao Satoshi Ishii. Uskoro ćemo sigurno svjedočiti još nekim novim MMA imenima koja će pojačati PFL roster.

Pogledajte kako je izgledalo spomenuto finale.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI