(VIDEO) Sučeljeni svi sudionici sutrašnjeg povijesnog Bellatora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.06.2019 13:24h Autor:

Machida vs. Sonnen

Sutra je na rasporedu Bellator 222 priredba, koja donosi vjerojatno najkvalitetniji popis borbi u povijesti druge najveće svjetske MMA promocije. Pogledajte kako je bilo na jučerašnjim sučeljavanjima povodom medijskog dana.

Već smo prije nekoliko dana pisali o sjajnom programu koji je Bellator pripremio za ovaj vikend, programu koji je svakako vrijedan Madison Square Garden dvorane u kojoj će se održati. Do njega je sad ostalo još samo nekih 30-ak sati. Kasnije danas popratit ćemo službeno vaganje, no prije toga se okrenimo onome što se dogodilo jučer. Bellator je sve glavne sudionike i sudionice ove priredbe doveo na pozornicu i postavio ih u prva sučeljavanja.

Glavne zvijezde svakako se nalaze u dvije glavne borbe. Rory MacDonald i Neiman Gracie borit će se za mjesto u finalu turnira velter kategorije, gdje pobjednike već čeka Douglas Lima. Prije njih pratit ćemo međusobnu borbu dvije istinske ikone slobodne borbe, Lyota Machide i Chaela Sonnena. Glavni program donosi još nekoliko uzbudljivih ogleda, gdje je u prvom planu onaj između Dariona Caldwella i Kyojia Horiguchija, dok je nekoliko vrlo zanimljivih imena Bellator ovog puta stavio i na uvodni program. Mi bismo tu svakako izdvojili borbu Aarona Pica i Adama Boricsa.

U iščekivanju najveće MMA priredbe ovog vikenda, pogledajte snimku jučerašnjih događaja iz New Yorka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI